Najczęstsze pytania Pytanie
Po wygaśnięciu pakietu dane użytkowników nie są usuwane z systemu. Przedsiębiorca po ponownym wykupieniu pakietu odzyska pełen dostęp do wprowadzonych danych. Dowiedz się, jak długo przechowywane są Twoje dane!
Zobacz odpowiedź eksperta